Velkommen i NOR-MAF

Så flott at du har meldt deg inn i NOR-MAF! Takk for at du vil være med å støtte det arbeidet vi gjør for alle ansatte i Normisjon, og for våre medlemmer spesielt! Vi ønsker deg hjertelig velkommen!

Litt viktig informasjon

Du er nå registrert i NOR-MAFs medlemsregister, men for å aktivisere medlemskapet må du selv be din arbeidsgiver/lønnskjører om å trekke medlemskontingenten fra lønnen din. At du trekkes, og har et aktivt medlemskap, vil så vises på lønnsslippen din fremover. For enkelthets skyld kan du gjerne bruke følgende mal og sende til arbeidsgiver på e-post.

Er det noe du trenger hjelp til er det bare å ta kontakt! Vi er her for deg! Du kan også ta kontakt om du vil spille inn noe som er mer generelt og overordnet, som du kanskje tenker at NOR-MAF burde engasjere seg i.

Som medlem i NOR-MAF har du 20 prosent rabatt på alle skadeforsikringer i forsikringsselskapet Knif Trygghet forsikring. Se www.kniftrygghet.no/nor-maf og info-brev HER. For mange av våre medlemmer vi denne besparelsen langt overgå årlig medlemskontingent.

Som medlem i NOR-MAF er du for tiden også fullverdig medlem i Krifa, og også her har du mange muligheter og medlemsfordeler. Besøk gjerne deres nettsider for å lese mer om dette! Om du trenger hjelp til noe, og du synes det er lettere å forholde seg til noen som er mer på utsiden av Normisjon enn det vi er, er du også hjertelig velkommen til å kontakte Krifa.

Vennlig hilsen
Bodil V. Høie, medlemsansvarlig