Les om hvordan du skal håndtere medlemskapet ditt i NOR-MAF i denne perioden.

Den normale ordningen for medlemskap i NOR-MAF er at arbeidsgiver trekker kontingenten fra lønnen hver måned. På den måten får man også automatisk innrapportert kontingenten til skattekontoret og en får skattetrekk. Aktivt medlemskap meldes videre til våre samarbeidspartnere for å gi tilgang til medlemstilbudene våre.

Noen ganger er en imidlertid ute av arbeid for en periode. Da må man selv sørge for at kontingenten betales inn, om en fortsatt vil stå som medlem. Når selvangivelsen kommer må man selv innrapportere hvor mye en har betalt inn for å få skattetrekk for dette, ellers opprettholdes alle medlemsfordeler som ved lønnstrekk. Kontingenten på 239,-/mnd betales inn på NOR-MAF sin konto (3000.15.28978) innen den 20. hver måned og merkes med fullt navn.

Det er flere grunner til å opprettholde medlemskapet når en er i permisjon eller er permittert. Noen er:
– Man ønsker fortsatt å benytte seg av NOR-MAFs medlemsfordeler, f.eks. rabattert forsikring.
– Man ønsker fortsatt å benytte seg av Krifas medlemsfordeler.
– Man ønsker fortsatt å benytte seg av NOR-MAFs hjelp og tjenester.
– Man ønsker å opprettholde støtten til NOR-MAFs arbeid i solidaritet med kollegaer.

Om du IKKE ønsker å stå som medlem når du er i permisjon eller er permittert er det fint om du gir beskjed til NOR-MAF også om dette. Det er blant annet for at NOR-MAF kan stanse overføringen til Krifa så snart innbetalingen for deg opphører. Det er nemlig ingen automatikk i at vi får denne informasjonen fra din arbeidsgiver og at det fanges opp i systemet.

Er det noe du lurer på, ta kontakt!!!

Vennlig hilsen Christian Otto Ruge
Leder

Personvern og cookies