Nyhetsbrev Juni 2020

Nyhetsbrev Juni 2020

Vi har mye gøy å meddele denne ganger, vi nevner "normafappen", en veldig gunstig hotellavtale for NOR-MAFs medlemmer og to viktige undersøkelser.

Kjære NOR-MAF medlem!

Her er fire nyttige og viktige saker til deg før sommeren innhenter oss for alvor!

For det første:

Første versjon av “normafappen” er lansert!

Vi håper denne vil gi deg rask tilgang til det du trenger. Den kan lastes ned til både iPhone og Android fra App Store/Google Play.

 

For det andre:

Har du planlagt norgesferien din ennå? NOR-MAF har inngått en veldig gunstig avtale med Smarthotel! Den kan brukes både når du er på jobb-reise og når du er på fritidsreise – også for familien når du reiser med denne! Enkeltrom m. frokost koster 565,-/natt og familierom (3 pers.) koster 775,-/natt. Følg lenken for medlemstilbud i appen eller gå inn HER😉

For det tredje:

Til høsten er det igjen lønnsforhandlinger, ja forhandlinger om hele lønnsavtalen vår, og da trenger vi DINE innspill! Supert om du vil gjøre denne undersøkelsen, og med det gi oss en forståelse av hva som er viktig for deg! Det er innspillene herfra vi legger til grunn når gi går til forhandlinger, så dette er viktig😉

For det fjerde:

Av ulike, og ofte naturlige, årsaker, slutter noen å jobbe i Normisjon. Noen ganger er det også andre ting som ligger bak, og det ønsker vi i NOR-MAF å finne ut av. Om du har sluttet eller er i ferd med å slutte er vi veldig takknemlige om du vil fylle ut DENNE undersøkelsen. Om du kjenner noen som har sluttet det siste året er vi veldig takknemlige om du vil dele lenken videre med disse!! Tusen takk!

Vi ønsker deg en riktig god sommer!

Og har du noe på hjertet er det som alltid bare å ta kontakt med oss!

PS: Er du fullt permittert minner vi om at du betale inn medlemskontingenten din selv!
Bruk kontonummer 3000.15.28978, sett inn 239,- innen den 20. hver måned og merk innbetalingen med ditt navn.

Hilsen NOR-MAF styret